söndag 22 februari 2009

Se det snöar.........


I natt vaknade jag av att en traktor plogade snö utanför huset. Det snöade fortfarande när jag gick upp och det gör det fortfarande. Typiskt att snön ska komma sista dagen på sportlovet. Nu kan det få bli vår istället. Längtar efter att se om det blir några blommor av alla de lökar som Ceasar och jag planterade i höstas.

På förmiddagen medan jag väntade på Lina och Johan så passade jag på att baka linfröbullar, det var länge sedan. Synd att ni inte kan känna doften. De är jättegoda, kan ätas som de är utan något på.

Klockan tolv hade vi bestämt med fotograf Ewa Rode på museets fik. Lina och Johan beställde förstoringar av bilder som hon tog på bröllopet. Jag beställde också några. Ewa och jag bestämde att vi ska besöka moster Gerd snart!!! Vi hann med ett besök hos kusin Per innan vi tillslut hamnade i Ekhaga. Nu ska jag skriva rent kyrkorådets verksamhetsberättelse sedan har den dagen gått!

2 kommentarer:

  1. hejsan var tvungen gå in o kolla på Din blogg, kul att läsa. Väntar med spänning på de kommande spinningkorten!!Ses i morgon.Lillemour

    SvaraRadera
  2. Såna har jag gjort efter recept jag fått av Pia. Jättegoa!!

    SvaraRadera